ΔΙΑΜΟΝΗ

Ιδανική για ενήλικες και παιδιά

Παροχές για τον Covid - 19

Στις ενοικιαζόμενες βίλες Greek Villas Justine στην Κυλλήνη, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της περιόδου που διανύουμε, έχουμε αυξήσει στο μέγιστο τις υπηρεσίες καθαρισμού κατά τη διαμονή σας.

Τις βίλες, τις παραδίδουμε σε κάθε πελάτη μετά από ενδελεχή καθαρισμό και απολύμανση με ειδικά προϊόντα.

Οι πετσέτες και τα λευκά είδη αλλάζονται κάθε 3 ημέρες κατόπιν χρέωσης και επικοινωνίας δικιά σας. Για την αντιμετώπιση του Covid – 19 έχουν τεθεί επιπλέον μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στο κατάλυμα, και έχουν εφαρμοστεί καινοτόμες πρακτικές για την προστασία των επισκεπτών και προσωπικού.

Απαιτείται πληρωμή πριν την άφιξή σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, και στη συνέχεια το κατάλυμα θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας δώσει οδηγίες για την κράτηση και τη διαμονή σας.

Άφιξη την πρώτη μέρα

Για το καλωσόρισμα, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν μαρμελάδα, βούτυρο, χυμό, τσάι, νερό, καφέ & φρούτα.

Στη συνέχεια, θα σας ξεναγήσουμε στο συγκρότημα, για να μπορέσετε να εγκλιματιστείτε αμέσως, να περιηγηθείτε στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους, να απολαύσετε τη θέα από τη βεράντα και να κάνετε την πρώτη σας βουτιά στην ιδιωτική πισίνα ή την αμμώδη παραλία που είναι ιδανική για ενήλικες και παιδιά.

Η κάθε βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει 8 - 10 άτομα (2 επιπλέον κρεβάτια και 2 παιδικά κρεβάτια).

Ζημιές και επιπρόσθετες χρεώσεις

Το Greek Villas Justine σας ενημερώνει πως είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς, είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Κανόνες καταλύματος

Check-in μετά τις: 13.00 το μεσημέρι.
Check-out πριν τις: 12:00 το μεσημέρι.

Φωτογραφίες από τις βίλες μας

TOP